M. +31 6 1834 0204       |

Nice to meet you!

Mijn naam is Orkun, personal stylist, met jarenlange ervaring in het vak. Ik ben een trotse vader van 2 kinderen en ik houd van alles wat stylish is. Vooral op het gebied van fashion ben ik altijd op de hoogte van de laatste modetrends. Deze hobby heb ik verder ontwikkeld aan de ‘Style school by Danie’. Inmiddels heb ik van mijn hobby mijn werk mogen maken. Ik kan je uiteraard nog veel meer vertellen over mijn oog voor detail als het op styling aankomt, maar: long story short; I am as good as you like what I can do for you…!

Hoe kan Maison de Style jou helpen?

Learned from the best

Maison de style - personal stylist

Kelly Huisman

Styliste van onder andere Chantal Janzen en Renate Gerschtanowitz én met meer dan 10 jaar ervaring in het styling vak;

”Wat ik super leuk vond om te zien tijdens de cursus personal styling; is dat Orkun niet alleen een onwijs goed oog voor heren styling bleek te hebben maar ook al echt een eigen ‘signature’ in dames styling had. Daarnaast is hij heel prettig in de omgang en straalt hij professionaliteit uit. Hij bezit dus alle kwaliteiten om een topstylist te worden”

Maison de style - personal styling

Yce Sidibeh

Styliste van onder andere John van den Heuvel en Kenneth Perez;

“ Orkun heeft een ontzettend goed oog voor stijl. Voor wat mooi is….Heel veel succes met alles wat je gaat doen. Liefs, Yce”

Logo Maison de Style

Vrijblijvend kennismaken? Neem contact met me op!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.