M. +31 6 1834 0204       |

Personal Styling op Maat

Shop until we drop (max. 8 u per dag) voor 2 á 3 outfits. Tijdens de eerste afspraak (intake) creëer ik een idee van je verwachtingen. Om je zo goed mogelijk te helpen, maak ik voor het shoppen een afspraak voor een garderobe check. Zo krijg ik een duidelijk beeld van jouw stijl en personality. We bespreken gelijk wat je wilt uitstralen en we bekijken welke items nog ontbreken in jouw kledingkast.

Het voordeel van een complete styling op maat:

  • Gericht shoppen met iemand die een oog voor detail heeft;
  • Als stylist zie ik direct wat jou wel en niet staat, je vermijdt dus miskopen en onnodige uitgaven;
  • Ik zorg ervoor dat jij je mooi voelt in de kleding die je draagt;
  • Je voorkomt dat je steeds maar dezelfde items shopt en krijgt een eyeopener door de kleding die je wellicht wel heel goed staat, maar je zelf nooit gepast zou hebben;
  • Ik ben altijd op de hoogte van de nieuwste modetrends, dus je loopt er na afloop gegarandeerd stylish bij!

Kennismaking / intake

Tijdens onze kennismaking wil ik alles te weten komen over jouw lifestyle, je dagelijkse bezigheden, je hobby’s, werkzaamheden en interesses. Hoe ziet  een dag uit jouw leven er bijvoorbeeld uit? Op deze manier krijg ik een goede indruk van jouw stijl, personality en smaak.

Na het intakegesprek plannen we een afspraak voor een garderobe check. Dit maakt het beeld van jouw stijl en smaak compleet en voorkomt dat we tijdens het winkelen items aanschaffen die al in de kast hangen. Na het shoppen van de nieuwe outfits, gaan we opnieuw door je garderobe en laat ik je zien hoe je met je nieuwe en je bestaande items verschillende looks kan creëren.

Alle diensten van Maison de Style zijn zowel voor dames als voor heren geschikt.

De kosten voor een styling op maat bedragen € 555,- incl. BTW (excl. kleding). Deze kosten zijn inclusief de intake, wardrobe-check bij jou thuis & het shoppen zelf (max. 8 uur voor 2 á 3 outfits) * Alle prijzen zijn exclusief reiskosten. De eerste 20 kilometer worden niet in rekening gebracht, daarna geldt een tarief van € 0,24 p/km.

Logo Maison de Style

Ja, ik heb interesse in Personal Styling en spreek graag af voor een kennismaking!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.