M. +31 6 1834 0204       |

Personal Styling

Maison de style biedt verschillende mogelijkheden om advies te geven betreft styling, shoppen of een make-over van jouw garderobe thuis.

Ben je helemaal klaar met altijd maar dezelfde outfits te pakken? Ben je toe aan een nieuwe kledingcollectie, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of wil je gewoon ieder seizoen de nieuwste outfits als eerste in jouw kast hebben? Als stylist ben ik altijd op de hoogte van de laatste modetrends van ieder seizoen.

Vermijd miskopen en maak je garderobe compleet. Tijdens de styling ga ik op zoek naar de juiste outfits, die passen bij jouw uitstraling en personality. Er zal een wereld open gaan door te shoppen met een personal stylist, je vermijdt bovendien dat je iedere keer weer met dezelfde items thuiskomt. Na onze eerste afspraak, waarbij ik een goed beeld van jouw stijl krijg, gaan we samen (of ik shop voor jou) langs de beste winkels en kiezen we de beste outfits.
And voila; you shine bright like a diamond!

Hoe kan Maison de Style jou helpen?

Maison de Style voor mannen, vrouwen én kids!

Ga je naar een fancy diner of evenement en wil je stylish voor de dag komen? Of wil je gewoon een kledingkast vol goede basics en outfits die goed matchen?

Voor iedere gelegenheid bied ik styling op maat aan. Of het nu gaat om een complete nieuwe garderobe of een geklede avond voor een evenement.

Maison de Style zorgt ervoor dat je als vrouw goed gekleed voor de dag komt!

Ben je op zoek naar een wing man die niet alleen verstand heeft van de laatste trends, maar ook weet hoe die trends om te zetten naar jouw unieke stijl?

I've got your back en ga graag met je op pad voor een efficiënte dag waarin we jouw wardrobe vullen met items die het beste uit jou naar voren halen. Ga je trouwen? Dan bereid ik samen met jou deze belangrijke dag voor door het aanschaffen van jouw signature style!

Elk kind is een unieke samensmelting van jou en jouw partner, maar mét eigen karakter!

Ook voor je kids is het daarom niet alleen leuk, maar ook belangrijk om goed voor de dag te komen. Er zijn zulke gave items te vinden die je eindeloos kan combineren.

Ik help je graag bij het shoppen voor een nieuw seizoen of een belangrijk moment, zoals een verjaardag, zodat je goed voorbereid op stap kan met je kids!

Logo Maison de Style

Neem contact op met Maison de Style

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.